Werkwijze

Elk object, van een kunststof beton bekisting tot een 3D object of vacuüm gevormde tray, is bij Twinplast 100% custom made. Daarvoor rekenen we op onze jarenlange expertise & vakmanschap alsook ons state-of-the-art machinepark.

Scroll downom meer te ontdekken

Werkwijze

Offerte

U contacteert ons via mail, telefoon of u komt voor een persoonlijk gesprek en wij denken creatief met u mee.  Een duidelijke prijsofferte volgt dan zeer snel.

Produceren

De offerte is in lijn met uw verwachtingen en u geeft ons het groen licht om de productie te starten.  Onze CNC snijmachines, 3D frezen (3D-milling) en draaibank worden ingeschakeld om uw model te fabriceren.  Moeten we uw ontwerp nog verder opschuren en plamuren met de hand of verschillende stukken aan elkaar monteren? Dat doen we met oog voor detail.  Ook thermoformeren gebeurt in eigen huis om uw op maat gemaakte trays te vacuümvormen.

Afwerken

Moet uw 3D object bestand zijn tegen weer- en wind of slijtvast gemaakt worden? Dan brengen we een coating aan om de toplaag hard te maken. 

Ook uw betonbekisting kan voorzien worden van een lossende coating.  In functie van de gestelde eisen rond het beton oppvervlak zullen wij specifieke afwerkingen voorstellen.

Leveren

Uw goederen kunt u zelf op ons adres komen afhalen of worden door onze professionele transporteurs veilig tot bij u geleverd.

letters

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Interesse in ons aanbod? Krijg een vrijblijvende offerte om na te gaan of we u kunnen helpen

Scroll naar boven