NL | FR | EN

Slagvast PP (polypropyleen)

Slagvast PP is een thermoplastische kunststof gekenmerkt door een hoge slagvastheid en een breed temperatuurbereik. Dit materiaal kan dus zowel bij zeer lage als bij hoge temperatuur toegepast worden. Deze kunststof mag rechtstreeks in contact komen met voedingswaren en is bovendien uitzonderlijk chemisch resistent. Producttoepassingen vinden we dan ook terug in de meest uiteenlopende branches.

 

 

PP wordt als eigen fabrikaat verwerkt vanuit de basisgrondstof. Vertrekkende van het granulaat wordt het materiaal verwerkt via extruders en vormmachines vacuüm gevormd tot het eindproduct. Materiaaldikte en -samenstelling alsmede de afwerkingsgraad en -vorm kunnen aangepast worden in functie van de gewenste toepassing en het gewenste eindresultaat. De geproduceerde delen kunnen gemakkelijk nabewerkt worden door kap-, pons- en freesmachines. Rest- en afvalmateriaal worden onmiddellijk vermalen en gerecycleerd.

 

 

PP is elastisch en slijtvast, het is hygiënisch en gemakkelijk te reinigen, het is zeer taai en scheurvast. Dit alles bij een breed temperatuurbereik.


 

Bovenstaande waarden zijn slechts richtinggevend.

Elke gebruiker dient zelf te onderzoeken of de producten geschikt zijn voor het beoogde doel.

TWINPLAST
T. +32 (0)15 76 08 58
Wolvenstraat 14
B-2861 O.L.V.-Waver

info@twinplast.be

Vacature_Solliciteren_200.jpg
  • Wix Facebook page
  • YouTube Classic
Tray voor motor-onderdelen op pallet